Na de vrije dagen

Jullie zien: er is weer iets geplaatst!

Ik ben een paar dagen off line geweest. Ook letterlijk: geen eigen computer aan. Een paar bijzondere dagen: Koninginnedag en verjaardag van Joël. Plus een week vakantie, weliswaar thuis, maar alles loopt anders dan anders. Het gezin en de activiteiten daarvan meer centraal. Vandaag weer de studiedraad opgepakt, zoals je ziet.

Ik heb de reacties ontvangen, goedgekeurd (mijn eigen censor 😉 ) en gelezen. Ik kom er nog op terug.

One thought on “Na de vrije dagen

  1. Goedenavond Peter! Zo, daar ben ik ‘ns ff voor gaan zitten: zoveel teksten en mooie volzinnen én ervaringen hoe je je studieverlof bent ingegaan en nu een paar weekjes op pad bent. Ga je weg met God, Hij houdt je vast, hoeveel jij zelf ook moet loskoppelen om Frank (!) en vrij je te baden in pittige teksten en boeken: dapper en bewonderingswaardig dat je je toch steeds weer weet op te laden zoiets intensiefs op te pakken. Ik heb je weblog in de “Favorieten” gezet, zo kan ik je mooi volgen 🙂 Binnenkort vier je je 25-jarig Predikantenjubileum; zoveel mensen waaronder ik, die dankbaar en blij zijn dat de wegen zich gekruisd hebben en jou mochgten leren kennen en je met Gód’s Zegen in gezondheid en gezinsvreugde er nog eens 25 jaar bij wensen! Hartelijke groet, ook van de mannen, Birgit

Geef een reactie