Terug van weggeweest

Daar ben ik weer! Studieverlof voorbij; vakantie voorbij. Alweer meer dan twee weken aan de slag.

Ik heb vandaag de foto in de kop van de blog aangepast. Een plaatje uit Oostenrijk, Zillertal.

Verder heb ik een nieuwe pagina gemaakt. Ik heb hem erediensten genoemd. Daar zal ik de liturgie van de diensten die ik in onze gemeente heb geleid publiceren. Ik zeg expres: ‘liturgie’, omdat het om het geheel gaat van liederen, gebeden, lezingen en verkondiging. Je vindt er ook de preek, maar die is altijd onderdeel van de liturgie.

One thought on “Terug van weggeweest

  1. Ha Peter,

    Weer een nieuwe mijlpaal! Je gaat wel hard van stapel :-). Maar ik waardeer dat, vind het leuk!
    Ik ben benieuwd wat je liturgie (mag geen preek zeggen begrijp ik) mij te zeggen heeft en of het verschil maakt ze terug te lezen als ik erbij ben geweest met de liturgie waar ik niet aan deel genomen heb, want ik ben er niet altijd.

    Alle goeds.
    Richard

Geef een reactie