Voortzetting weblog

Afgelopen zondag werd ik gevraagd: “Is je weblog nu gestopt? Er is al een tijd niets geplaatst… “ Een trouw lezeres wilde weten hoe of het zit!

Leuk als mensen er zo naar uitkijken en meelezen en meeleven. Dank!

Ik ben voor mezelf wel doorgegaan met studeren en lezen. Maar minstens drie dingen maakten het lastiger om ook aan de weblog te werken.

Allereerst: ik heb dankzij het mooie weer veel buiten kunnen zitten. En daar gewerkt. Ik heb geen laptop – mijn computer staat op de studeerkamer en daar kwam ik maar weinig. En zeker te kort om werk te maken van een nieuw bericht.

Verder: we veel meer aandacht aan ons gezin moeten besteden dan verwacht. M.n. de situatie van Joël vroeg tijd, energie en emotie. Hij is dan wel schitterend geslaagd en heeft zijn diploma inmiddels ook binnen. Maar de gesprekken op de MBO-school die hij had uitgekozen gaven hem (en ons!) niet het gevoel dat hij met zijn handicap welkom was. Dat betekende opnieuw zoeken naar een voor hem geschikte opleiding en school. Veel gesprek, maar ook contact per mail, telefoon en ter plekke was  nodig. En gelukkig had het uiteindelijk resultaat. Joël is zeer welkom op het RCO ASA te Utrecht. Daar gaat hij de opleiding Sport en bewegen  doen die hem tot Sport- en bewegingscoördinator moet vormen.

Tenslotte: voetbal kijken is óók leuk!!

2 thoughts on “Voortzetting weblog

  1. Da’s toch ook wat, hier ben ik je bijna nog niet tegen ’t lijf gelopen, maar spotte je afgelopen vrijdag 2 juli in De Trouw op pag. 13 onder kopje Economie: je stond in A’dam voor de ING Bank> op de Safety Spot!
    Lekker genoten van je dagje Amsterdam, héérlijk warm zeker hè, dan is zo’n verfrissend terrasje wel erg aanlokkelijk én wellicht geeft ’t je weer inspiratie!!
    Van ons allen van harte gefeliciteerd met Joël z’n diploma en succes met alles wat hij na een welverdiende vakantie oppakt en opstart: ga ervoor!!!
    Fijne zomer allen gewenst!

Geef een reactie