Geslaagd!!

Het aantal vlaggen in onze omgeving is toegenomen. Rond de eerste wedstrijd van het Nederlands elftal is de Oranjekoorts op meer plaatsen toegeslagen. Kijk maar mee:

De buurt vlagt voor Oranje

We hebben afgelopen woensdag toch even één vlag aangepast en  vervangen. Nu hangt de ‘echte’ Nederlandse vlag er. Maar er hangt nog meer: een schooltas! Onze zoon Joël is geslaagd voor zijn eindexamen VMBO-TL!! Dat is een geweldige prestatie. Sowieso al, maar eens te meer omdat hij als dove extra inspanningen moest verrichten. Maar dankzij allereerst zijn eigen inzet en verder de hulp van gebarentolken, de ambulante begeleider van Kentalis (voorheen Effatha) én de goede begeleiding op het Oosterlichtcollege te Nieuwegein is hij zover gekomen. Vrijwel direct na het telefonische bericht van zijn mentor ging de vlag uit en de tas in top.

Wij vlaggen nu even voor Joël!

2 thoughts on “Geslaagd!!

  1. Dag Peter, Martha en Joel,

    Van harte gefeliciteerd met het slagen van Joel! Een mooie prestatie, en heel fijn dat alle extra hulp en begeleiding goede vrucht hebben afgeworden.
    Dat wordt een knallend examenfeest!

    Hartelijke groeten van Jeannette

Geef een reactie